VKC-collega’s gaan nieuwe uitdaging aan!

De zomervakantie 2019 hield een aantal verrassingen in petto. De beide Vlaamse Kunstcollectie-ontwikkelaars besloten immers onverwacht andere horizonten op te zoeken. De VKC senior dataconservator Matthias Vandermaesen is sinds 1 september aan de slag in de boekentoren, de Bibliotheek van de Universiteit Gent. Hij vervoegt er het team Ontwikkeling en Innovatie van Dries Moreels.

Onze Consulent IIIF, Jolan Wuyts, keert op zijn beurt vanaf begin september terug naar zijn oude werkgever, Europeana. En dit nadat hij samen met Matthias het project ‘Proefopstelling IIIF-beeldinfrastructuur gekoppeld aan de Vlaamse Kunstcollectie-Datahub’ opleverde.

De Vlaamse Kunstcollectie houdt er aan deze fantastische collega’s veel succes toe te wensen in hun nieuwe job.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: